Mest populære


Manikins simulator til Tactical Casualty Care Simulators (TCCCS) og Tactical Hemorrhage Control Trainers (THCT) er særlig tilrettelagt realistisk simulering for militæret og krisehjælp

Serien er gennem en årrække udviklet i samarbejde mellem US Army Medical Research and Material Command og producenten Operative Experience. EasyTeach forhandler TCCC serien i Danmark og Norden gennem Operative Experiences internationale distributør 3B Scentific.

TCCC-træning er livreddende teknikker og strategier til traumebehandling på slagmarken og livskritiske krisesituationer.

TCCC-simulering er baseret på de mest almindelige sårmønstre i kamp og kan styrke beredskabet og reaktionstider for soldater i kamp og kan være afgørende for forebyggelse og reducere antallet af dødsfald.

Tactical Combat Casualty Care (TCCC) er retningslinjer for levering af øjeblikkelig medicinsk behandling for livstruende skader på slagmarken.

Uddannelse i styring af kamptraumer og eksplosionsrelateret skader bør gives til alle medicinske og ikke-medicinske udsendte militær personale.

Tactical Combat Casualty Care-simulatorer TCCC serien 1-5 inkluderer standardfunktionerne (blødningsstyring, luftvejsstyring og avanceret traumelivsstøtte) plus disse specifikke kampsårkonfigurationer - se oversigten for sårkonfigurationer af taktiske ulykkesplejesimulatorer:

Alle Tactical Combat Casualty Care-simulatorer inkluderer standardfunktioner (blødningsstyring, luftvejsstyring og avanceret traumelivsstøtte) plus disse specifikke kampsårkonfigurationer - se oversigten for sårkonfigurationer af taktiske ulykkesplejesimulatorer længere nede på siden her.

TCCS 1: Sårbehandling / model 1021380

 • Skudsår i ansigtet forårsager hemisk drukning
 • Skudsår i venstre overarm
 • Fragment sår i venstre bryst

TCCS 2: Større vaskulær skade / model 1021381

 • Splinterskade i nakken, der forårsager større vaskulær skade
 • Skråt gennem-og-igennem skudsår til højre lyske over turnetlinjen
 • Skudsår i venstre lår
 • Åben tibia / fibula fraktur

TCCS 3: Traumatiske amputationsskader / model 1021382

 • Traumatiske amputationer over venstre albue, over venstre knæ og øverst til højre lår over turnetlinjen.
 • Brand-, spræng- og fragmentersår på venstre side af kroppen

TCCS 4: Flere traumatiske skadesår og amputationsskader / model 1021383

 • Traumatisk amputation over venstre albue og venstre knæ
 • Fragmenteringssår på venstre side af kroppen
 • Sugende brystsår (dvs. åben pneumothorax)
 • Brandsår til venstre side af ansigtet

TCCS 5: Mavesår med udposning / model 1021384

 • Åbent mavesår med udskæring
 • Traumatisk amputation over højre håndled
 • Dyb avulsion af det bageste proksimale højre lår

THCT Taktisk blødningskontroltræner med fuldkropsdukke til TCCC og TECC træning / Model 1021644

Den taktiske blødningskontrolmanikin er en ekstern simulator i fuld størrelse designet til taktisk medicinuddannelse til retshåndhævelse og første respondenter.

Ultrarealistisk og fuldt mobil, den er ideel til træning af hurtig vurdering og behandling af traumaskader i katastrofer og aktive shootersimuleringsscenarier.

Blødningskontrolarmtræner P102 / model 1022652 [P102]

Træner til blødningskontrol i øvre ekstremiteter med realistisk sår- og blødningssimulering. Forbedre patientplejeuddannelse før hospitalet med instruktions- og praktisk træning af blødningskontrol med sårpakning og applikation med turniquet.

Denne simulator er især velegnet til Tactical Combat Casualty Care (TCCC) og Civilian Casualty Care træning.

Ring for pris
+45 47477474

Model/varenr.: 1022652 [P102]
Model/varenr.: 1021381
Model/varenr.: 1021382
Model/varenr.: 1021380
Model/varenr.: 1021383
Model/varenr.: 1021384
Model/varenr.: 1021644

Vælg mellem sårkonfiguration med følgende taktiske ulykkesplejesimulatorer egenskaber

 
TCCS 1: TCCS 2: TCCS 3: TCCS 4: TCCS 5:
Sårbehandling Større vaskulær skade Traumatiske amputationsskader Flere traumatiske skadesår og amputationsskader Mavesår med udtværing
1021380 1021381 1021382 1021383 1021384
Skudsår i ansigtet forårsager hemisk drukning Splinterskade i nakken, der forårsager større vaskulær skade Traumatiske amputationer over venstre albue, over venstre knæ og øverst til højre lår over turnetlinjen Traumatisk amputation over venstre albue og venstre knæ Åbent mavesår med udskæring
Skudsår i venstre overarm Skråt gennem-og-igennem skudsår til højre lyske over turnetlinjen Brænd, spræng og fragmenter sår på venstre side af kroppen Fragmenteringssår på venstre side af kroppen Traumatisk amputation over højre håndled
Fragment sår i venstre bryst Skudsår i venstre lår _ Sugende brystsår (dvs. åben pneumothorax) Dyb avulsion af det bageste proksimale højre lår
_ Åben tibia / fibula fraktur _ Brænder til venstre side af ansigtet _Se Mick Navin, administrerende direktør for Operative Experience, Inc. på tv ved hjælp af TCCS til at forklare blødningskontrolteknikker til "Stop the Bleed" -dagen: