Ultra Nursing Wound Simulation Kit

Model/varenr.: R11014
14.398,00 DKK
( 17.997,50 DKK )

Det "ultimative" kit designet til at hjælpe sygeplejeundervisere med at skabe medicinske oplevelser, der tidligere kun findes i kliniske omgivelser.
De simulationsscenarier instruktioner er udviklet for at hjælpe eleverne med at foretage vurderinger, prioritere patienter og bestemme korrekte behandlinger. 

Simulation giver eleverne mulighed for at begå kritiske fejl uden at bringe en levende patient i fare, give dem realistisk patientinteraktion og sætte dem i stand til at få erfaring og få tillid, inden de går ind i kliniske situationer i det virkelige liv.

Jo mere realistisk simuleringen er, desto større er læringsoplevelsen. Anvendelse af sår, blærer, slid, blå mærker og meget mere fungerer som visuelle hjælpemidler. Moulage tilføjer tilstrækkelig realisme til, at studerende bliver fuldstændig engageret i de præsenterede scenarier.
Det giver dem mulighed for at føle, at patienten eller patientsimulatoren er en person, som de skal give passende omsorg.

Ved hjælp af meget hurtige, grundlæggende simuleringer og simpel makeup kan de simulerede tredimensionelle virkelige sår rengøres, sys, bandages osv. for at få en realistisk sygeplejeoplevelse.
Sygeplejesimulering kan bruge simpel makeup og omfatte sår, der påføres en ægte persons eller patientsimulators lemmer, bryst, hoved eller enhver anden del af kroppen. Simuleringen kan være så grundlæggende eller avanceret som nødvendigt ved også at tilføje andre elementer af realisme, herunder sved, blod, pus, slim eller andre "opskrifter", der er nødvendige for at skabe et realistisk læringsmiljø.
Ultra Nursing Wound Simulation Kit inkluderer alt, hvad der er nødvendigt for at skabe komplekse scenarier for at hjælpe studerende med en lang række sensoriske registeret oplevelser.

Inkluderet er simulerede sår, makeup og makeup tilbehør alt pakket i en hård bæretaske.

Relateret produkter