Hoved, hals og skulder med angiosomer

Model/varenr.: MP1250

Ring for pris
+45 40220667

Denne store 3D-print i naturlig størrelse viser overkroppen på et menneske med hoved, nakke, thorax, aksiller og øvre lemmer. Hovedet og nakken på prøven giver visninger af både overfladiske og dybe strukturer i regionen.
Læs mere detaljerede beskrivelse nedenfor.

Et demomøde? Kunne du tænke dig at se 3D print modeller IRL? Kontakt os 4747 7474 eller skriv til os for demomøde, email: et@easyteach.dk

Læs mere om vores anatomi 3D print serie her

Detaljerede beskrivelse 3D print anatomi modellen: Hoved, hals og skulder med angiosomer.

Kalotten er fjernet ~ 2 cm bedre end banerne for at udsætte hjernen i forhold til det endokraniale hulrum. Det tværgående afsnit gennem hjernen viser forholdet mellem gråstofbarken og den hvide substans medulla såvel som de laterale ventrikler med en lille mængde choroid plexus synlig i bunden af ​​begge rum. Huden og den overfladiske fascia på højre side er blevet bevaret og falskfarvet for at vise angiosomerne i ansigtet og den bageste hals. På venstre side er de overfladiske væv blevet dissekeret for at eksponere ansigtsudtrykets muskler, muskelmuskulatur og dybere strukturer i den infratemporale fossa, inklusive den lingual nerve, de terminale grene af den ydre halspulsår i de overfladiske temporale og maxillære arterier.

Halspulsskeden er blevet åbnet på begge sider af nakken, og de indre halsvener og sternocleidomastoide muskler er i vid udstrækning fjernet for at eksponere vejen for de almindelige halspulsårer, indre og ydre halspulsårer og vagusnerven. På højre side stiger den store aurikulære nerve op mod ansigtet, mens hypoglossal nerve kan ses ved siden af ​​det eksponerede stylohyoidbånd og supra- og infrahyoidmuskler. En stor skjoldbruskkirtel er til stede bilateralt ringere end skjoldbruskkirtlen, med en velbevaret overlegen skjoldbruskkirtelarterie og ringere skjoldbruskkirtelven på højre side og på tværs af midterlinjen.

Roden til halsen - aksillær knudepunkt: Kravebenet er blevet fjernet delvist på venstre side af prøven (medialt til deltoidens oprindelse) for at udsætte den første ribbe og indsættelse af den forreste skalenmuskel. Rødderne af brachial plexus (C5-T1) kan ses danne bagagerummet bageste til denne muskel, men forreste til midterste og bageste scalene muskler de kommer ud af det interscale plan. Mens den subklaviske vene er fjernet, ses den subklaviske arterie også passere bag scalenus anterior. Overgangen af ​​den subklaviske arterie til den aksillære arterie er eksponeret, ligesom dens position i forhold til ledningerne i plexus brachiale (medial, lateral og posterior).

Den venstre aksilla er blevet dissekeret for at afsløre splittelser og ledninger i plexus brachiale og dens store og mindre grene. Bidragene fra de mediale og laterale snore, der kommer sammen omkring aksillærarterien for at danne medianenerven, er meget særpræg. Forløbet af den mediale ledning, ulnarnerven, er tydeligt synlig, ligesom den muskulokutane nerve som fortsættelsen af ​​lateral ledningen. Axillærnerven ses vikle sig bagud omkring den kirurgiske hals af humerus. Thoracodorsal nerve og arterie ses ned på axillas mediale væg for at komme ind i latissimus dorsi muskel. Den lange thoraxnerven ses lige foran dette på den serratus anterior muskel, som den forsyner.

Axilla / rod af nakkeforbindelse til højre er ens, bortset fra at kravebenet (og subclavius ​​muskel) er blevet bibeholdt, hvilket giver en forståelse af dimensionerne af den cervico-aksillære kanal, gennem hvilken strukturer får adgang til axilla. Også på højre side er pectoralis minor og major (som omfatter den forreste aksillære væg) blevet reflekteret med kun en lille del af deres indsættelse bevaret.

Brystkasse: Brystkassen er åbnet via et 'vindue' til venstre for at vise den indre thoraxvæg og mediastinum. Den venstre lunge er blevet fjernet, og de interkostale rum kan ses dybt i parietal pleura, selvom interkostale neurovaskulære bundter kun kan ses bagfra. Perikardiet er blevet fjernet for at eksponere hjertet med dets spids, der peger nedad, forud og til venstre. Den venstre side af hjertet er eksponeret, ligesom venstre lungevene og arterier (over venstre hovedbronkus), stigende aorta, aortabue og begyndelse af den nedadgående thoraxaorta. Venstre vagusnerven og venstre tilbagevendende larynxnerven identificeres let. Den højre halvdel af den forreste og laterale thoraxvæg er intakte og viser musklerne i de interkostale rum og indsætter hypaksiale muskler fra højre øvre lem. Hvis prøven ses nedenfra, er højre lunge- og pleurarum sammen med hjertets membranoverflade tydelige. Mens huden og den overfladiske fascia posterior thorax er blevet intakt, er fordelingen af ​​kutane grene af dorsal rami illustreret langs venstre side af prøven.

Relateret produkter