Mest populære


EasyTeach tilbyder anerkendt udstyr og modeller til medicinsk simulering og realistisk simulationstræning i den sundhedsprofessionelle undervisning. Det er et område i rivende udvikling. Der kommer hele tiden nye modeller til, og vores leverandører er udvalgt for deres innovationsevne og produkternes høje kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.

Køb udstyr fra verdens førende producenter til træning i blodprøvetagning, injektioner og sårbehandling, dukker til patientpleje- og ældrepleje, rednings- og ulykkesimuleringer, samt avancerede simulationsmodeller til træning af operationer her.

Hvis du ikke finder det, du søger til medicinsk simulering i vores udvalg her på siden, så kontakt os. Vores internationale leverandører er specialister på deres felt, så vi kan skaffe langt de fleste modeller og udstyr til sundhedsprofessionel hands-on undervisning.

Model/varenr.: 8001
Model/varenr.: 7040
6.820,00 DKK
( 8.525,00 DKK )
Model/varenr.: R10073
Model/varenr.: 7060
5.985,00 DKK
( 7.481,25 DKK )
Model/varenr.: R11047
Model/varenr.: PW003B
Model/varenr.: NST01

Simulationstræning gør en forskel

Inddragelse af medicinsk simulering som en naturlig del af uddannelse og efteruddannelse er med til at styrke samarbejdet, nedbringe antallet af fejl og genindlæggelser og højne patientsikkerheden. Samtidig betyder den teknologiske udvikling at de avancerede modeller i dag kan købes til en fornuftig pris, uden du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Inden for den sundhedsprofessionelle sektor bruges simulationstræning på hospitaler til træning, teamwork og videreuddannelse af læger, kirurger, sygeplejersker, jordemødre, sosu-assistenter og andet sundhedsfagligt personale.

Også på de sundhedsfaglige uddannelser er simulation med til at sikre elever og studerende bedre indlæring og mulighed for at træne og demonstrere bl.a. diagnosticering, færdigheder og patienthåndtering i et simuleret, men meget realistisk scenarie.

Sikker læring – højere patientsikkerhed

Praktisering og involvering er den bedste måde at lære på. Simulationstræning med modeller, realistiske dukker og andet udstyr til medicinsk og kirurgisk simulering skaber trygge rammer og risikofri læring, hvor det er tilladt at begå fejl – og lære af dem – uden risiko for virkelige patienter.

Simulationstræning bruges også til at træne teamwork og kommunikation i realistiske situationer i en sundhedsprofessionel hverdag. Formålet er at effektivisere samarbejdet og reducere de fejl, der typisk kan opstå i akutte og pressede situationer.

Hvad er medicinsk simulering?

Inden for den sundhedsprofessionelle verden bruges simulering til læring og træning af færdigheder, fra operationer til pleje. Det kan f.eks. være en avanceret fødselssimulator, der giver mulighed for at gennemgå og træne alle aspekter og komplikationer i forbindelse med en fødsel eller gynækologiske modeller til operationer. En naturtro model af et ældre menneske til undervisning i geriatrisk diagnosticering og pleje eller en for tidligt født-baby til træning i neonetal pleje og behandling. Også færdigheder som blodprøvetagning, injektioner, sårpleje og suturering kan med fordel trænes på virkelighedstro hud inden mødet med de første patienter.

Et udvalg af vores mest anvendte produkter:

 • Arme til blodprøvetagning og injektioner
 • Model til katederlægning
 • 3- og 5-lags hud
 • Sutursæt
 • Sår- og trykpleje
 • Forskellige ulykkesskader med simuleret blod
 • Forskellige organer
 • Patientsimulator til ældrepleje
 • Babysimulator af nyfødt til babypleje
 • Babysimulator af for tidligt født
 • CPR-torso med monitor
 • Redningssimulering til hunde, katte og heste

Søger du andre modeller end dem, du finder på vores site, er du velkommen til at ringe på 4747 7474 eller sende en e-mail til et@easyteach.dk, så hjælper vi dig med dit køb.

Se også vores klassiske anatomiske modeller til læring og undervisningsbrug. Eller nysgerrig på at se nye anatomimodel løsninger som er taget i brug af uddannelsescentre verden over, så tjek vores anatomi 3D print serie.

Hvad betyder simulering?

Simulering eller simulation betyder efterligning eller imitation af noget virkeligt.

Læs mere på Wikipedia her

Og her er mere:
"Medical simulation makes medical education better and safer"