Kranie - 3 dele med cervikal rygsøjle

Model/varenr.: 4533
2.397,00 DKK
( 2.996,25 DKK )

Kraniet består af kraniumbund, kranietæppe og underkæbe. Tænderne svarer til ægte tandproteser vedrørende position og omfavnelse. Underkæben er bevægeligt monteret og kan fjernes. 
Ved at udvikle denne naturtro gengivelse af en menneskelig kranium har vi brugt den nyeste teknologi til at digitalisere en reel menneskelig kranium og idealiseret den under aspekterne af medicinsk uddannelse. Dette betyder, at kraniet blev justeret til at være anatomisk ideel, alle anatomiske detaljer og strukturer er til stede og svarer til anatomisk undervisning.

Kraniet hætten er justeret med kraniet base ved hjælp af metalnåle og holdes af stærke magneter. På grund af dette er der ikke behov for forstyrrende kroge, ingen plastikstift, der kan gå i stykker, og der er ingen risiko for at have et mellemrum mellem kraniet og kraniet. Dette adskiller modellen fra konkurrentens kranier med plastikben og forstyrrende metalkroge. Modellen svarer til en gennemsnitlig europæisk voksen med hensyn til størrelse og proportioner. På grund af moderne produktionsteknologier og høj produktionsvolumen kan denne meget succesrige model tilbydes til en meget rimelig pris, så alle har råd til denne ekstraordinære model.

 En cervikal rygsøjle kraniet stativ er inkluderet.

Relateret produkter