Kateteriseringstræner med kønsindsatser for "Henri" og "Florence"

Model/varenr.: 7030

Ring for pris
+45 40220667

Bækkenhuset er modulopbygget, hvilket giver mulighed for brug af både mandlige og kvindelige kønsindsatser.
Den innovative blære er designet til at imødekomme disse forskellige anatomier og garantere en uafbrudt urinvejsvej fra meatus til blærehals. Begge anatomiske indsatser er lavet af materialer af høj kvalitet, der nøje simulerer ægte humane væv i både udseende og følelse, samtidig med at de forbliver stærke og holdbare.

Denne træningsmodel er tilgængelig som kombination med begge kønsindsatser eller som en mandlig version eller kun en kvindelig version. Indsatserne er også tilgængelige til individuelt køb, så kunderne let kan opgradere fra en unisex-model til en dual-sex-version.

Egenskaber:

Blærens form er specielt designet til at undgå den urealistiske modstand, der findes i eksisterende kateteriseringstræning.
Dette hjælper med at forhindre studerende i at forsøge at "palpere" bagsiden af blæren som en måde til korrekt at måle indsættelsesdybden.
Blæren bruger også en ny innovativ type ventil, der forhindrer unaturlig modstand, når kateteret kommer ind i blæren. Blæren er også gennemsigtig, hvilket giver den studerende mulighed for at se kateterets position og dybde. Dette giver fremragende træning på foley-katetre, da brugeren faktisk kan se ballonen bive pustet op og blive siddende.
Blæren forbindes let til en leveret væskepose, der giver naturlig "urin" -strøm efter vellykket kateterisering.

Vores professionelle træningsmodeller er opkaldt efter historiske figurer Henri Dunant og Florence Nightingale og simulerer korrekt transurethral blærekateterisering hos både hankøn og hunkøn

Hankøn

Den mandlige kønsindsats indeholder en udskiftelig forhud med ekstremt realistisk mobilitet, der muliggør træning af tilbagetrækning, håndtering og andre hygiejneprocedurer. Modellen har den mest realistiske urinrør af alle aktuelt tilgængelige kateteriseringstræner på markedet. Alle fire zoner i urinrøret
er repræsenteret med tilsvarende anatomisk form og modstand under kateterisering. Også inkluderet er en rem, der, når den er fastgjort, vil simulere indsnævring af prostata på grund af BPH eller prostatacancer. Dette modul er fremragende til at undervise og vise eleverne nøjagtigt, hvorfor brugen af et større eller mere stift kateter er kritisk i denne situation.

Hunkøn

Den kvindelige kønsindsats er designet til at kræve spredning af de fleksible skamlæber for at lokalisere urinrøret. Den kvindelige urinrørsåbning er ikke umiddelbart åbenbar og ligger meget tæt på den åbne vaginalkanal, der fremhæver potentialet for mislykket kateterisering. Urinrøret
giver en realistisk mængde modstand og føles livagtig under kateterindsættelse.

Leveres med en blød bæretaske.

Relateret produkter