Blærekateteriseringssimulator Henri, mand

Model/varenr.: 7040

Ring for pris
+45 40220667

Denne model er en perfekt træningspatient til uddannelse og er kendetegnet ved brugen af materialer af høj kvalitet, som er meget tæt på virkelige mennesker i optiske og haptiske egenskaber, men stadig er stærke og holdbare. Underkroppen tillader indsættelse af den mandlige og også den kvindelige kønsindsats, mens den anatomiske position af kønsorganer og urinrør holdes nøje. 

Leveres med en blød bæretaske.

Den innovative blære kan placeres i forskellige positioner for at forbinde den perfekt med det mandlige eller det kvindelige kønsorgan.

Blærens form blev skabt for at undgå urealistisk modstand under indsættelse af kateteret og så eleven kan indsætte i den korrekte indsætningsdybde. Også en ny type ventil blev brugt, hvilket gjorde det muligt at have nogen modstand, når kateteret kommer ind i blæren.
Denne specifikke egenskab adskiller simulatormodellen i kvalitet fra alle andre simulatormodeller med en klassisk ventil.
Blæren er gennemsigtig for at gøre det muligt for den studerende at se kateterets position og blokering.
Blæren er forbundet med en væskepose, der tillader "urin" at strømme, hvis kateteriseringen var vellykket.

Det mandlige kønsorgan har en udskiftelig forhud, der er bevægelig som hos et menneske, for at muliggøre træning i håndtering og hygiejneprocedurer. Modellen har den mest realistiske urinrør af alle aktuelt tilgængelige kateteriseringstræning på markedet.
Alle for zoner i urinrøret er repræsenteret med tilsvarende anatomisk form og modstand, hvis de kateteriseres. Ved at fastgøre en rem kan en indsnævring af prostata på grund af BPH eller prostatacancer og den nødvendige brug af større eller mere stive katetre simuleres.

Relateret produkter