Ultralyds bronkoskopisimulator

Model/varenr.: LM99

Ring for pris
+45 40220667

Denne model kan bruges til træning af ultratynde bronkoskopindsættelse og endobronchial ultralydsstyret transbronchial nål aspiration (EBUS-TBNA) træning.

Egenskaber:

- Visualisering af ultralydsbronkoskopibilleder af lymfeknuder indlejret i punkteringsstedet muliggør yderst realistisk endelig diagnose af kræftmetastaser til de hilariske og mediastinale lymfeknuder samt praktisk træning til punktering af mållymfeknuden.
- De ultratynde strukturer af bronchi i bronchi hovedkroppen blev gengivet ved hjælp af en særlig fremstillingsmetode, inklusive 5. orden bronchi. Ultratynde bronkoskoper kan indsættes op til 5. orden bronchi.
- En hovedmodel er fastgjort, hvilket muliggør indsættelse af ultralydsbronkoskop fra mundhulen og bekræftelse af bifurkation af bronkier og spiserør.
- Hoveddelen af bronkierne og stativet til bronkierne kan let fjernes fra den sorte kasse.
- De perifere dele af de tredimensionelle bronkier kan åbnes helt, hvilket muliggør vask med vand efter endoskopindsættelsestræning.
- Det anvendte materiale er en speciel silikongummi. Dens elasticitet giver en menneskelig kropslignende struktur, når du indsætter bronkoskopet. Indersiden af bronkierne er også ens i farve til den menneskelige krop.

Leveres i kuffert.
Størrelse: 30 x 46 x 24 cm, vægt: 5 kg

Relateret produkter