Kolonoskop træningsmodel

Model/varenr.: R16690

Ring for pris
+45 47477474

Blød og modstandsdygtig tyktarm med lufttæt struktur tillader realistisk kolonoskopindsættelse og tilbagetrækningstræning med luftinsufation / sugefunktioner og manøvreteknikker, der reducerer patienters smerte og ubehag i undersøgelsesprocedurerne. Menneskelige tyktarm er organer, der bevæger sig i vores mave og ændrer deres form for at rumme indhold. Træningsmodellen letter læring, hvordan man opnår den bedste udsigt, mens man håndterer organet ved hjælp af koloskopet. Ud over en sådan skiftende tilstand for hvert kolon er der signifikante sorter i hver
individets kolon, nogle er kortere og enklere, og andre er overflødige og mere komplicerede. Denne innovative træningsmodel er designet til at muliggøre forskellige koloners placering, hvilket letter eleverne til at tilegne sig færdighederne trin for trin for at opnå højere kompetence.
Funktioner:
- Det bløde, modstandsdygtige tyktarmsslange, der viser realistisk reaktion på kolonoskopmanipulation, hvilket letter erhvervelse af færdigheder til at forhindre “sløjfer” og rette dem ud for at nå sikkert til blindtarmen.
- colon-rectum-røret kan indstilles lufttæt for at muliggøre træning i insufation og sugning fra kolonoskopet.
- Den anale lukkemuskel kan strammes og lempes af den manuelle pumpe for at imødekomme træningens krav.
- Abdomen-dukken er designet til at tage tre positioner, venstre laterale, højre laterale og liggende, så patientens position ændres i procedurerne.
Kolon-endetarmsrør kan placeres frit på bunden af bughulen. 5 ark kolon-guider med 6 sager og en træningsvejledning letter struktureret træningsprogram.
- Manuel abdominal kompression kan udføres ved hjælp af abdomen hudovertræk.
- Kombinationen af nyudviklede smøremiddelgeler realiserer en jævn bevægelse af instrumentet og hjælper med at holde tyktarmen på længere tid. Gelerne er harmløse for menneskekroppen og kan vaskes ud bare med vand.
- Det aftagelige tyktarmsrør hjælper med nem rengøring.
- Kolonrørsektionen kan let udskiftes.
Størrelse: 47 x 31 x 21,5 cm, Vægt: 6,5 kg

Relateret produkter