Bækken - mand

Model/varenr.: MP1770

Ring for pris
+45 40220667

Denne multipartede 3D-print model repræsenterer de ringere dele af vores større posterior abdominale vægprint (MP1300), der viser den underordnede posterior abdominalvæg, bækkenhulen og det proksimale lår (inklusive gluteale regioner og femoral trekanter).


Nedre posterior abdominalvæg og falsk bækken: Prøven transporteres omtrent på niveauet med L2 / L3 intervertebral disk. De fælles iliac-vener forenes for at danne den ringere vena cava. De fælles iliaca arterier er tæt på at forene sig øverst på udskriften. Iliacus og psoas muskler
er lette at identificere, sidstnævnte har en fremtrædende psoas mindre sener. De kan ses at forene sig, når de passerer under lyskebåndet. Nerven i iliac fossa (fra overlegen til underordnet: ilioinguinal nerve, lateral kutan nerve i låret, femoral nerve) og deres forløb er tydeligt synlig, ligesom genitofemoral nerver på overfladen af psoas muskler. Urinlederne falder også ned på psoasens overfladiske overflade og krydser fra dens laterale til dens mediale grænse. De kommer ind i bækkenet ved forgreningen af de fælles iliaca arterier i ydre og indre arterier. De ydre iliakearterier og -årer, der løber langs bækkenkanten, er tydeligt synlige, ligesom vasedeferenserne krydser randen fra den dybe inguinalring for at komme ind i bækkenet.

Detaljeret anatomisk beskrivelse på anmodning.

Relateret produkter